Cacheren

Cacheren
De productiehal van Labro Verpakkingen is uitgerust met een modern machinepark. Onze machines – van plotter tot lijmmachine – hebben een gemeenschappelijke noemer: waarborgen van flexibiliteit, kwaliteit en snelheid. Onze capaciteit is afgestemd op een groot aantal formaten voor kleine tot middelgrote oplages. Labro is gespecialiseerd in het cacheren van karton. Tijdens dit productieproces verlijmen we een drukvel op een plaat golfkarton of massief karton. We beschikken over machines om zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te cacheren. Ook voor het stansen van karton hebben we de juiste machines in huis. 

Heeft u een vraag over cacheren?

Wilt u uw kartonnen verpakking, display, POS-materiaal, direct mailing of special laten beplakken met offset of digitaal drukwerk? Graag geven we op locatie een demonstratie van de mogelijkheden in cacheren. Interesse? Bel (040) 262 43 22 of vul het contactformulier in om uw vraag te stellen of een afspraak te maken

2 + 15 =

Meer weten of bestelling plaatsen?

Bel met een van onze medewerkers: +31 (0) 40-2624322

 

Contact

Labro Verpakkingen
Dinkelstraat 3
5626 BK Eindhoven
+31 (0) 40-2624322
info@labro.nl

Over Labro

Labro Verpakkingen BV is al 32 jaar full-service leverancier op het gebied van op maat gemaakte luxe verpakkingen, displays, verzenddozen en POS materiaal.

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is verankerd in de bedrijfsvoering van Labro. Bij ons dagelijkse werk houden wij rekening met mens, milieu en klimaat.