Direct Mail

Direct Mail
Een professionele direct-mailcampagne heeft ook in het digitale tijdperk nog niks aan kracht ingeboet. Labro Verpakkingen verstaat de kunst om creatieve ideeën van reclamebureaus te vertalen in gepersonaliseerde direct mails die opvallen en onderscheidend zijn. Daarnaast hebben we de creativiteit in huis om mee te denken en zelf een voorstel te doen voor een direct-mailcampagne die aansluit bij uw wensen. 

 

Op maat gemaakte verzenddozen 
Labro is gepokt en gemazeld in zowel eenvoudige als complexe direct-mailcampagnes. Onze kracht schuilt in kleine tot middelgrote oplages. Voor direct mail gebruiken we op maat gemaakte verzenddozen. Deze dozen voldoen aan de eisen die gelden voor brievenbusbezorging. Het voordeel hiervan is dat u minder aan portokosten betaalt. Ook voor direct mail houden we in ons magazijn diverse (onbedrukte) formaten op voorraad. Zo kunnen we snel leveren als u op korte termijn een potentiële klant wilt verrassen via de brievenbus.  

Heeft u een vraag?

Labro denkt graag met u mee over invalshoek, vorm en grootte. Bij elk ontwerp kunt u bovendien rekenen op een waarheidsgetrouwe dummy. Zo krijgt u een prima impressie van de uiteindelijke display. Interesse in samenwerken? Bel (040) 262 43 22 of vul het contactformulier in om uw vraag te stellen of een afspraak te maken.

8 + 2 =

Meer weten of bestelling plaatsen?

Bel met een van onze medewerkers: +31 (0) 40-2624322

Contact

Labro Verpakkingen
Dinkelstraat 3
5626 BK Eindhoven
+31 (0) 40-2624322
info@labro.nl

Over Labro

Labro Verpakkingen BV is al 32 jaar full-service leverancier op het gebied van op maat gemaakte luxe verpakkingen, displays, verzenddozen en POS materiaal.

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is verankerd in de bedrijfsvoering van Labro. Bij ons dagelijkse werk houden wij rekening met mens, milieu en klimaat.