Verpakkingen

Verpakkingen
De verzending, bezorging en presentatie van uw product vraagt om een op maat gemaakte verpakking. In de optiek van Labro heeft een verpakking een dubbele functie. Allereerst bieden verpakkingen bescherming tijdens het transport en de opslag in het magazijn. Het is cruciaal dat uw product heelhuids op de plaats van bestemming aankomt. Daarnaast heeft een verpakking ook een representatieve functie. Vanuit marketingoogpunt is het belangrijk om met de juiste verpakking een onuitwisbare indruk te maken. Labro combineert beide functies in beproefde oplossingen. 


Indruk maken met luxe verpakkingen?
Labro Verpakkingen heeft de ervaring, expertise en creativiteit in huis om de ideale verpakking voor uw product te ontwikkelen, te produceren en te bedrukken. Het scala aan mogelijkheden is enorm breed. Van eenvoudige verzenddoos tot luxe verpakking: Labro regelt het gehele ontwerp- en productietraject van A tot Z.  We zijn ook gespecialiseerd in verpakkingen in kleine tot middelgrote oplages voor de luxe markt. Wilt u zelf indruk maken met een luxe verpakking? Kies dan voor een luxe verpakking op maat, offset gecacheerd met dispersielak, laminaat (zowel glans als mat) of UV-spot vernis.

Heeft u een vraag?

Labro denkt graag met u mee over invalshoek, vorm en grootte. Bij elk ontwerp kunt u bovendien rekenen op een waarheidsgetrouwe dummy. Zo krijgt u een prima impressie van de uiteindelijke display. Interesse in samenwerken? Bel (040) 262 43 22 of vul het contactformulier in om uw vraag te stellen of een afspraak te maken.

14 + 2 =

Meer weten of bestelling plaatsen?

Bel met een van onze medewerkers: +31 (0) 40-2624322

 

Contact

Labro Verpakkingen
Dinkelstraat 3
5626 BK Eindhoven
+31 (0) 40-2624322
info@labro.nl

Over Labro

Labro Verpakkingen BV is al 32 jaar full-service leverancier op het gebied van op maat gemaakte luxe verpakkingen, displays, verzenddozen en POS materiaal.

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is verankerd in de bedrijfsvoering van Labro. Bij ons dagelijkse werk houden wij rekening met mens, milieu en klimaat.