Point of Sale

Point of Sale
Point of Sale heeft in de winkel een grote verbeeldingskracht. POS-materiaal ondersteunt de verkoop en geeft de consument een extra prikkel om uw product te kopen. Producten die gecombineerd worden met POS-materiaal springen meer in het oog dan gewone producten. Onderschat deze extra aandacht voor een product of actie niet. Op korte termijn plukt uw omzet er de vruchten van.  

 

Plafondhangers en etalageproducten 
Ruimte in uw winkel kost geld. Wat als er geen mogelijkheid is om uw promotiemateriaal op de vloer te plaatsen? Dan heeft Labro Verpakkingen een echte eyecatcher, de hangkaarten of plafondhangers. Ook tekenen we graag voor het ontwerp en de productie van promotionele etalageproducten. Blikvangers in de etalage verleiden bezoekers om binnen te komen, stimuleren de verkoop en geven een impuls aan de omzet. 

Heeft u een vraag?

Labro denkt graag met u mee over invalshoek, vorm en grootte. Bij elk ontwerp kunt u bovendien rekenen op een waarheidsgetrouwe dummy. Zo krijgt u een prima impressie van de uiteindelijke display. Interesse in samenwerken? Bel (040) 262 43 22 of vul het contactformulier in om uw vraag te stellen of een afspraak te maken.

7 + 15 =

Meer weten of bestelling plaatsen?

Bel met een van onze medewerkers: +31 (0) 40-2624322

 

Contact

Labro Verpakkingen
Dinkelstraat 3
5626 BK Eindhoven
+31 (0) 40-2624322
info@labro.nl

Over Labro

Labro Verpakkingen BV is al 32 jaar full-service leverancier op het gebied van op maat gemaakte luxe verpakkingen, displays, verzenddozen en POS materiaal.

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is verankerd in de bedrijfsvoering van Labro. Bij ons dagelijkse werk houden wij rekening met mens, milieu en klimaat.