Displays

Displays
Displays zijn blikvangers pur sang. Ze hebben een aantrekkelijke uitstraling en staan vaak op een gunstige plaats in de winkel.  Wilt u een (nieuw) product in de schijnwerpers zetten? Of de aandacht vestigen op een speciale actie. Displays vergroten het aantal impulsaankopen en zorgen zo voor extra omzet. Graag gaan we ook voor uw kartonnen eyecatcher aan de slag.

 

Eigen ontwerpafdeling
Labro heeft een eigen ontwerpafdeling in huis. Samen met u als klant ontwerpt onze ‘creatieve man’ een display op maat. Labro ontwikkelt en produceert displays in diverse vormen en afmetingen. Van vloerdisplay tot toonbankdisplay en van levensgrote (lifesize) displays tot folderbakjes: geen enkele uitdaging is ons te gek. Gekke ideeën stimuleren onze creativiteit.  

Heeft u een vraag?

Labro denkt graag met u mee over invalshoek, vorm en grootte. Bij elk ontwerp kunt u bovendien rekenen op een waarheidsgetrouwe dummy. Zo krijgt u een prima impressie van de uiteindelijke display. Interesse in samenwerken? Bel (040) 262 43 22 of vul het contactformulier in om uw vraag te stellen of een afspraak te maken.

2 + 4 =

Meer weten of bestelling plaatsen?

Bel met een van onze medewerkers: +31 (0) 40-2624322

 

Contact

Labro Verpakkingen
Dinkelstraat 3
5626 BK Eindhoven
+31 (0) 40-2624322
info@labro.nl

Over Labro

Labro Verpakkingen BV is al 32 jaar full-service leverancier op het gebied van op maat gemaakte luxe verpakkingen, displays, verzenddozen en POS materiaal.

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is verankerd in de bedrijfsvoering van Labro. Bij ons dagelijkse werk houden wij rekening met mens, milieu en klimaat.