Ontwerpen

Ontwerpen
Labro beschikt over een eigen ontwerpafdeling. Voor onze creatieve dadendrang geldt: de sky is the limit. Onze ‘creatieve man’ denkt niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. Geen enkele uitdaging gaat hij uit de weg. Vaak geven (te) gekke ideeën richting aan de uiteindelijke oplossing. Aan inspiratie dus geen gebrek om uw verpakkingen, displays, direct mails, POS-materiaal of specials te ontwikkelen en te produceren. Van eenvoudige tot complexe oplossing: bij Labro leiden meerdere wegen naar Rome.

Heeft u een vraag voor ons ontwerpafdeling?

Zoekt u een creatieve partner voor het ontwerp en de productie van verpakkingen, displays, direct mails, POS-materiaal of specials? Graag denkt onze ontwerpafdeling met u mee. Van mogelijke oplossingen maken we met onze plotter eerst een monster. Zo krijgt u op voorhand een levendige indruk van onze oplossing in karton. Interesse in samenwerken? Bel (040) 262 43 22 of vul het contactformulier in om uw vraag te stellen of een afspraak te maken.

1 + 11 =

Meer weten of bestelling plaatsen?

Bel met een van onze medewerkers: +31 (0) 40-2624322

 

Contact

Labro Verpakkingen
Dinkelstraat 3
5626 BK Eindhoven
+31 (0) 40-2624322
info@labro.nl

Over Labro

Labro Verpakkingen BV is al 32 jaar full-service leverancier op het gebied van op maat gemaakte luxe verpakkingen, displays, verzenddozen en POS materiaal.

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is verankerd in de bedrijfsvoering van Labro. Bij ons dagelijkse werk houden wij rekening met mens, milieu en klimaat.