Specials

Specials
Golfkarton is een veelzijdig materiaal. Zeker als u onze creativiteit prikkelt, bedenken en realiseren we in karton verpakkingen en producten met een groot verrassingseffect. Denk aan een jukebox met een USB-speaker, een locomotief of vrachtwagen als verpakking voor een fles wijn, een krukje om op te zitten of levensgrote letters om een jubileum te vieren.

 

Verwachtingen overtreffen
Vaak kunt u uw ogen niet geloven. Toch is het echt waar: al onze specials zijn gemaakt van karton. De bijzondere print of bedrukking zorgt voor de finishing touch en een unieke, onderscheidende uitstraling. Ook voor uw actie, promotie of relatiegeschenk ontwerpen we graag een op maat gesneden special. Met een ‘te gek’ ontwerp overtreffen we daarbij de verwachtingen van uw klanten of relaties. Geen enkele idee is hierbij te gek. Daag ons maar uit.

Heeft u een vraag?

Labro denkt graag met u mee over invalshoek, vorm en grootte. Bij elk ontwerp kunt u bovendien rekenen op een waarheidsgetrouwe dummy. Zo krijgt u een prima impressie van de uiteindelijke display. Interesse in samenwerken? Bel (040) 262 43 22 of vul het contactformulier in om uw vraag te stellen of een afspraak te maken.

11 + 14 =

Meer weten of bestelling plaatsen?

Bel met een van onze medewerkers: +31 (0) 40-2624322

 

Contact

Labro Verpakkingen
Dinkelstraat 3
5626 BK Eindhoven
+31 (0) 40-2624322
info@labro.nl

Over Labro

Labro Verpakkingen BV is al 32 jaar full-service leverancier op het gebied van op maat gemaakte luxe verpakkingen, displays, verzenddozen en POS materiaal.

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is verankerd in de bedrijfsvoering van Labro. Bij ons dagelijkse werk houden wij rekening met mens, milieu en klimaat.